De SK-line, het huismerk van Schuurman Keukens, biedt betaalbare kwaliteit tegen de hoogste standaard. Door gebruik van eigentijdse materialen, kleuren en vormen, legt deze keukenlijn voor starters en gevorderden op de huizenmarkt de basis voor vrijwel onbeperkte keuzemogelijkheden.

Van stijlvol, strak en greeploos tot uitbundig, klassiek en landhuisstijl; de SK-line heeft het allemaal. Bijzondere materialen maken vrijwel eindeloze variaties, tijdloos en toch bij de tijd, in stijl mogelijk. In het combineren van ruimte en design ligt de uitdaging.

Een keuken is het verlengstuk van uw leefruimte. Daarom is het van belang dat deze heel specifiek is toegesneden op uw individuele ideeën en behoeften. Innovatief, kwalitatief hoogwaardig en functioneel. Het is precies zoals de SK-line is bedoeld.

Met de SK-line creëert u uw eigen kookruimte met maximaal gebruiksgemak. Samen met de adviseurs van Schuurman Keukens komt u tot een persoonlijke en ergonomische oplossing die tot stand komt vanuit uw wensen en de architectuur van de concrete ruimte.

Modern

sk-line-modern

Strak lijnenspel

De moderne SK-line valt op door het strakke lijnenspel. Uitgerust met brede laden, stijlvolle kranen en strak vorm- gegeven afzuigkappen zijn het eyecatchers in iedere woning. Wijnklimaatkasten en side-by-side koelkasten laten zich uitstekend toepassen in een moderne keuken. Accessoires maken het plaatje af.

Greeploos

sk-line-greeploos

Tijdloze elegantie

Kenmerkend voor de SK-line greeploos is de moderne en frisse uitstraling. Het zijdezacht sluiten van kasten, deuren en laden gebeurt door de toepassing van soft motion technologie altijd met de nodige elegantie. Wie kiest voor greeploos, houdt niet van franjes. Het resultaat: een strakke keuken onder het motto Less is More.

Klassiek

sk-line-klassiek

Nostalgie van nu

Een SK-line in klassieke stijl brengt u terug naar de weelderige tijd van vroeger. Daarbij mogen een gietijzeren fornuis, landelijke keukenkastjes en een nostalgische sfeer niet ontbreken. Deze authentieke stijl met zijn sierlijke fronten en natuurstenen spoelbakken past bij uitstek in een karakteristiek huis.