Iedereen is anders en dat geldt ook voor iedere SieMatic. Schuurman Keukens biedt u de mogelijkheid nieuwe speelruimte voor al uw ideeën te ontdekken. Met de unieke opties die SieMatic biedt, realiseert u uw keuken naar uw persoonlijke smaak: pure, urban of classic.

Urban design past bij de creativiteit en de wensen van de bewoners van een dynamische stad. Pure design spreekt mensen met oog voor strakke lijnen aan, terwijl Classic design naadloos aansluit op liefhebbers met gevoel voor traditie.

Afhankelijk van uw lifstyle heeft u de keuze uit meer dan 40 SieMatic keukenseries, leverbaar in diverse uitvoeringen, kleuren en houtsoorten. Met werkbladen van steen, hout en kunststof.

Urban

siematic-urban

Het urban keukenconcept van SieMatic biedt bewoners van een loft, stadsappartement of penthouse functionele kastencombinaties met strakke inbouwapparatuur en een stijlvolle vrijstaande keukenunit met ruimte voor een spoelbak, kookplaat en accessoires.

Pure

schuurman-keukens-alkmaar-siematic-pure-3

De SieMatic lifestyle Pure opent alle deuren voor het vindingrijke menstype. Omdat het een ruimteconcept is dat het mogelijk maakt om alle functies van een keuken maximaal te integreren in de stijl van de woning. Elegantie en minimalisme gaan hier hand in hand.

Classic

Contemporary lacquer / laminate kitchen

De lifestyle Classic verbindt oude en nieuwe waarden op elegante wijze tot een persoonlijk klassiek interieurdesign. SieMatic maakt hiermee mogelijk om traditie in een eigentijdse compositie te ontwerpen. Noem het uw authenticiteit in een hedendaagse harmonie.