• pitt_cooking_schuurman_keukens_siematic_sk-line_alkmaar

  • bromo_pitt_cooking_schuurman_keukens_siematic_sk-line_alkmaar

  • colo_pitt_cooking_schuurman_keukens_siematic_sk-line_alkmaar

You’ll never wok alone!

Oer-Hollands van oorsprong, laat PITT cooking zich maar al te graag inspireren door andere culturen. Voor twee nieuwkomers binnen het assortiment reisden zij tot ver over de grens. Naar de plek van heldere zeeën, gouden tempels en overheerlijk eten. De plek waar men écht weet wat wokken is.

Sissende olie, geurige kruiden. De vlam extra krachtig, de pan gloeiend heet. Welkom in Azië, de plek waar men het wokken tot in de puntjes beheerst. En daar viel veel van te leren. Want een andere cultuur betekent ander kookgedrag en andere behoeftes. Dus ontwierp PITT cooking twee nieuwe modellen: Bromo en Colo.

Beide modellen zijn speciaal ontwikkeld vanuit de wensen van de Aziatische klant. De nadruk op de techniek van het wokken: extra afstand tussen de branders, de knoppen op een praktische positie. Voldoende ruimte voor zelfs de extra grote wokpan. Dat de ideale kookervaring niet gebonden is aan grenzen blijkt uit de positieve reacties vanuit de Nederlandse markt op beide Aziatische modellen.

Daarmee was de keuze eenvoudig en werden de 2-PITTer Bromo en 3-PITTer Colo ook binnen het Nederlandse assortiment opgenomen. Speciaal voor de echte wokliefhebber, waar ook ter wereld. De Bromo en Colo zijn beschikbaar in zowel de Original (aluminium) als Professional (messing) uitvoering.