• 1A_quooker_cube_schuurman-keukens_siematic_sk-line_alkmaar

  • 2_quooker_cube_schuurman-keukens_siematic_sk-line_alkmaar

  • 3_quooker_cube_schuurman-keukens_siematic_sk-line_alkmaar

  • 4_quooker_cube_schuurman-keukens_siematic_sk-line_alkmaar

…met de Quooker CUBE.

Nu bij Schuurman Keukens in de showroom te testen en vanaf 10 september 2018 leverbaar: de Quooker CUBE. Voortaan geeft de Quooker-kraan naast koud, warm en kokend ook koel bruisend en gefilterd water. Beproef dat glas puur bruisend water bij Schuurman Keukens en experimenteer voortaan thuis met het bereiden van de lekkerste limonades en cocktails.

De Quooker CUBE is super handig in gebruik en spaart het milieu. Kokend water tapt u door twee keer te drukken en te draaien. Om bruisend water te krijgen, drukt u één keer. De lichtring knippert dan blauw. Houdt u de draaiknop iets langer vast en dan draaien? Voila: gefilterd water. En… nooit meer zeulen met al die bronwaterflessen uit de supermarkt!

Naast praktisch is de CUBE ook veilig. Met een simpele druk en draai in één beweging komt er al bruisend water uit de kraan. De kleur rood waarschuwt u voor heet water. Het reservoir ­- in het keukenkastje, naast het bekende kokendwaterreservoir – bevat twee filters die het water zuiveren. Via de CO2-cilinder levert de CUBE u 70 liter bruiswater.

Benieuwd naar de CUBE van Quooker? De CUBE is nu opgesteld in een showroomkeuken van Schuurman Keukens en doet niets liever dan u de proef op de som te laten nemen. Welkom!