Topcollectie koffiemachines.

Miele presenteert een nieuwe generatie inbouwkoffiemachines. De koffiemachines zijn stiller dan ooit en hebben nog meer mogelijkheden dan eerdere modellen. Met topmodel CVA 7845 kunt u maar liefst vijfentwintig verschillende soorten drank maken, waaronder thee, die allemaal op de ideale temperatuur worden bereid.

Er zijn tien gebruikersprofielen. Naast de standaardinstelling is er een eco-modus voor zo laag mogelijk energieverbruik. Met drie aparte vakken voor koffiebonen kunt u altijd uw favoriete koffie kiezen. Om te voorkomen dat de verschillende koffiesoorten zich vermengen, heeft Miele een systeem – AromaticSystemFresh – ontwikkeld dat ervoor zorgt dat alleen pasgemalen koffie wordt gebruikt.

De CVA 7845 is daarnaast voorzien van AutoDescale en AutoClean. AutoDescale regelt de automatische ontkalking. Dit systeem werd eerder geïntroduceerd bij vrijstaande koffiemachines. Bij de nieuwe serie inbouwmachines is deze functie geoptimaliseerd. Ontkalking duurt ongeveer twee uur en vindt meestal ’s nachts plaats. AutoClean zorgt voor automatische reiniging.

Naast de CVA 7845 zijn er in de collectie koffiemachines nog drie modellen te vinden: de CVA 7840, CVA 7440 en CVA 7445.