• miele_generatie7000_siematic_sk-line_schuurman_keukens_alkmaar 1

  • miele_generatie7000_siematic_sk-line_schuurman_keukens_alkmaar 2

  • miele_generatie7000_siematic_sk-line_schuurman_keukens_alkmaar 3

  • HyperFocal: 0

…een oogje in de oven.

Een oven met camera die voedsel identificeert en het kookproces regelt? Miele biedt u een oven als digitaal hulpmiddel dat livebeelden naar uw smartphone verzendt. Voortaan kunt u onderweg de voortgang van het koken of braden volgen en de instellingen op afstand aanpassen.

Met de intelligente nieuwe Smart Food ID-functie van Miele detecteert de camera met welk gerecht de oven te maken heeft om vervolgens een geschikt programma voor te stellen. Op basis van artificial intelligence is het al in staat om meer dan twintig gerechten digitaal te identificeren, van geroosterde groenten tot vlees en vis. Bijzonder is dat het systeem leert naarmate de tijd vordert.

Smart Browning Control is een ander slim hulpmiddel van de Miele oven. Dit systeem zorgt voor een perfecte pizza door een camera te gebruiken om het bruiningsniveau te detecteren. Het ziet wanneer de pizza gaar is, waarna de oven op het juiste moment stopt. Niemand hoeft zich voortaan zorgen te maken over verbranding van voedsel en zo betekent meer controle voor u meer vrijheid en comfort.