• 1_schuurman_keukens_alkmaar_siematic_urban_lies_verwoert

  • 2_schuurman_keukens_alkmaar_siematic_multimatic_lies_verwoert

  • 3_schuurman_keukens_alkmaar_sk-line_lies_verwoert

  • 4_schuurman_keukens_alkmaar_sk-line_lies_verwoert

…voor het grotere geheel.

Lies Verwoert is onlangs begonnen als keukenadviseur bij Schuurman Keukens. Een zeer vertrouwd product, want haar vader had ook een keukenzaak: “Als jong meisje mocht ik al kleine klusjes bij mijn vader in het bedrijf doen. Ik ben net als hij een echt mensenmens. Na mijn middelbare school ging ik eerst aan de slag in de dienstverlening en daarna werkte ik bij een collega keukenzaak. Dit laatste bedrijf was ook een familiebedrijf en daarom voel ik mij hier al vanaf dag één op mijn plek. Als adviseur ben je het visitekaartje van de zaak en ik zie het als mijn taak om klanten door middel van een goed advies duurzaam te verbinden aan Schuurman Keukens.”

In de samenwerking met de klant draait het volgens Lies om veel meer dan adviseren en verkopen: “Klanten willen vaak meer dan alleen een keuken als onderdeel van de woning. Als adviseur kijk ik naar het geheel en de wijze waarop de bewoners leven. Wanden en deuren zijn daarbij net zo belangrijk als verlichting en de manier waarop de keuken gebruikt gaat worden. Laatst had ik een adviesgesprek met mensen die uitgingen van gezinsuitbreiding. Ik deed hun het voorstel een deel van de hal uit te breken om daar een comfortabele eethoek te realiseren en hoge inbouwkasten te plaatsen. Als jonge moeder weet ik dat je aan opbergruimte nooit genoeg hebt.”

“Wat ik van klanten verwacht? Dat ze onverwachte vragen stellen, dat ze zoeken naar vrijheid in het ontwerp van hun keuken. Dat ze net zoals ik zo breed mogelijk meedenken om uiteindelijk iets eigens te laten zien. Om zo goed mogelijk te kunnen adviseren, ben ik altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen in de branche. Via onze leveranciers, van SieMatic en SK-line tot Gaggenau en Smeg, gaat dat uitstekend en ik ben ook regelmatig op keuken- en lifestylebeurzen te vinden.”