• pittt-cooking-00

  • pittt-cooking-03

  • pittt-cooking-02

  • pittt-cooking-01

PITT cooking is helemaal hot bij Schuurman Keukens.


De losse gaspitten plaatst u waar u dat wilt in het werkblad van uw keuken. Zo zorgt de perfecte combinatie van design en functionaliteit voor optimale kookbeleving.

Ontwikkeld en (hand)gemaakt in Holland is deze grenzeloze kooksensatie ontstaan vanuit de beperkingen van de traditionele kookplaat. Deze nieuwe wijze van koken ruim is opgezet, zodat u voortaan voldoende ruimte heeft voor uw pannen.

Bij PITT wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materiaalsoorten en professionele, krachtige branders. Verder is schoonmaken niet langer een opgave en geven deze kookpitten uw keuken een onderscheidende en unieke uitstraling.

De branders kunnen eenvoudig en veilig worden gecombineerd met een uitgebreide reeks aan werkbladen: van composiet, graniet, glas, keramiek, corian, kunststof tot rvs.

Het assortiment van PITT bestaat uit 29 modellen, variërend van een losse gaspit tot robuuste modellen met zes branders. Alle modellen zijn bovendien onderling met elkaar te combineren, zodat u altijd uw ideale kookplek kunt ontwerpen.