• SONY DSC

  • SONY DSC

  • SONY DSC

De SK-line is de eyecatcher van onze woning.

Bij de familie Berger van Hemert heeft Schuurman Keukens een SK-line geplaatst in een nieuwe uitbouw van de woning. Esra Berger van Hemert: “We wisten niet precies wat we wilden, maar hadden wel een aantal specifieke wensen. Mascha Bakker liet direct haar professionaliteit blijken door goed mee te denken, in praktische zaken maar ook in de stijl. En als zij dacht dat een idee van ons niet mooi zou uitpakken in de beschikbare ruimte, zei ze dat ook eerlijk. Geen gevoel van snelle verkoop maar echt meedenken en puzzelen door haar ervaring en professionaliteit en kennis van zaken.”

Na veel overleg is het ontwerp toch net iets anders geworden dan Esra en haar man Mark in eerste instantie zelf thuis hadden bedacht: “De verschillende materialen die Mascha aangedragen heeft en waar we voor gekozen hebben, zijn heel verfijnd en passen heel mooi bij elkaar. Over elk detail is nagedacht en gesproken. Bijvoorbeeld over waar de lichtpunten in de ruimte moesten worden geïnstalleerd om de keuken zo mooi en functioneel mogelijk uit te laten komen. De plaatsing van onze SK-line vond op een snelle, nette en professionele wijze plaats.”

Als er even iets niet goed was, werd dit direct opgelost zonder dat de familie Berger daar zorgen over had: “Schuurman Keukens is een aanrader voor iedereen die een hoogwaardige keuken met een professioneel doordacht ontwerp wenst. Onze keuken is een echt eyecatcher in onze woning geworden! En de keuken is uiteindelijk niet eens duurder uitgevallen dan van verschillende andere vrienden en kennissen die elders een keuken hebben aangeschaft!”