• 1_schuurman-keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

  • 2_schuurman-keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

  • 3_schuurman-keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

  • 4_schuurman-keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

Het eindresultaat heeft onze verwachting overtroffen.

In hun vorige huis had de familie Brouwer een SieMatic keuken en eigenlijk wilden zij in hun huidige hoekwoning met compleet nieuwe aanbouw weer een SieMatic. Het werd een SK-line en dit eigen keukenmerk van Schuurman voldoet naar volle tevredenheid. Voordat Mariëlle Brouwer bij Schuurman Keukens terechtkwam, werden eerst enkele andere keukenzaken bezocht: “Daar vonden we het niet en de keukenadviseur van Schuurman bedacht voor ons een ontwerp waarvan wij zeiden ‘zo kan het ook’. Zij dacht echt na over onze wensen en heeft dat vertaald in een zeer ruimtelijk ontwerp. De stalen deuren met glas tussen de woonkamer en keuken geven openheid en beslotenheid naar wens.”

In de oriëntatiefase ging Mariëlle Brouwer uit van een keuken met kasten aan de wand: “Dat we uiteindelijk op een kookeiland zijn uitgekomen, heeft onze verwachting overtroffen. Op basis van ons bezoek aan de showroom hadden wij aangegeven dat wij hout op de wand hier en daar wel mooi vonden en dat het gestreepte dunne aanrechtblad ons aansprak. Schuurman Keukens ontwierp onze keuken behoorlijk ‘out of the box’ met prima eindresultaat. Nadat wij bij NEFF in Hoofddorp ook nog een workshop hadden gevolgd over het gebruik van de combimagnetron en de stoomoven waren wij qua apparatuur ook al snel om. We maken vrijwel iedere dag gebruik van onze keuken.”

Ook waar dit het installeren van de keuken aangaat, klinkt er wat Mariëlle betreft niets dan lof: “Nadat de elektricien en de loodgieter klaar waren, kon de gietvloer erin. Toen die droog was, kwam de keukeninstallateur. In slechts twee dagen was onze keuken geplaatst. Hij is later alleen nog een keer langs geweest om enkele kastjes te stellen. Ook de nazorg is op en top in orde bij Schuurman Keukens.“