• klantervaring-07

  • klantervaring-06

  • klantervaring-05

Annette Kivit kiest voor naturel.

Annette Kivit wist wat zij voor keuken wilde: “Geen kookeiland, maar een compacte keuken met kasten om de hoek. Daarmee is de combinatie van woonkamer en keuken ruimtelijk gebleven. Wat ik daarbij heel prettig vind, is dat je niet vanuit de woonkamer in de keuken kijkt. Als de keuken een keer een rommeltje is, hoef je je daar niet meteen aan te storen.”

Het huis van Annette heeft veel ramen, dus de ruimte voor bovenkasten was beperkt: “Dat is prima opgelost, want de kastruimte zit nu in de richting van de woonkamer. Verder vond ik het belangrijk om een ruim keukenblad met lekker veel werkruimte te hebben en een grote gaskookplaat voor het gebruik van meerdere flinke koekenpannen.”

Mascha Bakker vroeg Annette van tevoren om beeldmateriaal: “Dit om onze stijl een beetje te leren kennen. We zijn dus op wit en hout uitgekomen. Met wit hou je het geheel zo ruimtelijk mogelijk. De accenten zitten hem in het hout dat weer past bij onze grote eettafel en het gebruik van donkere tegels op de vloer. Onze keuken is heerlijk naturel geworden.”