• 1_schuurman_keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

  • 2_schuurman_keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

  • 3_schuurman_keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

  • 4_schuurman_keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

  • 5_schuurman_keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

Alles binnen handbereik in onze witte SK-line.

In juni 2019 kreeg de familie Weijer uit Castricum de sleutel in handen van hun nieuwe woning. Voor de aanschaf van de nieuwe keuken kwamen Marieke en Freek op advies van haar collega’s terecht bij Schuurman Keukens: “Vanaf de eerste afspraak met adviseur Loredana Ibelli hadden wij meteen een klik. Omdat wij helemaal niet wisten wat wij wilden, stapten wij open in het proces. Dat leidde tot meerdere afspraken totdat het plaatje voor ons compleet was. Een kookeiland was iets dat we in eerste instantie niet wilden. Een belangrijke stap was dus eigenlijk dat we besloten tot een schiereiland met alles binnen handbereik.”

Alle apparatuur in de keuken is van Miele en het dikke keukenblad is van geschuurd rvs: “Wij houden van koken, dus wij zijn heel erg blij met onze combi-stoomoven en inductiekookplaat met één grote zone. Die laatste werkt top in combinatie met de automatische afzuiging. Naast een vaatwasser en een flinke koelkast met vriezer vind je op het schiereiland de wasbak met daarnaast de Quooker met een extra grote boiler. Dat is wat ons betreft de uitvinding van de eeuw want je hebt altijd in een mum van tijd kokend water. Verder zijn de laden onder de keukenbladen heerlijk breed en op maat gemaakt. Dat betekent dat we lekker veel opbergruimte hebben.”

Een luxe extra in de keuken is de klimaatkast: “Zo heb je een witte of rode wijn altijd klaar om te schenken op de perfecte temperatuur. Hoe het plaatsen van de SK-line verder is verlopen? De keukeninstallateur was binnen twee dagen klaar. Wij zijn heel tevreden en Schuurman Keukens raden wij dan ook iedereen aan.”