• koel-vriescombinatie_ smeg_fab50_pastelblauw_schuurman_keukens

    1koel-vriescombinatie_ smeg_fab50_pastelblauw_schuurman_keukens

  • 2koel-vriescombinatie_ smeg_fab50_zwart_schuurman_keukens

  • 3koel-vriescombinatie_ smeg_fab50_watergroen_schuurman_keukens

Cool: de nieuwe ijskastkleuren van Smeg.

De koel-vriescombinaties van Smeg bieden volume, uitzonderlijk design én nieuwe kleuren. De FAB50-serie is nu in maar liefst 6 kleuren verkrijgbaar. Naast de kleuren wit, crème en zilver is de FAB50 nu ook in de kleuren zwart, pastelblauw en watergroen verkrijgbaar.

De FAB50 koelkasten hebben een totale bruto inhoud van maar liefst 484 liter en beschikken over energieklasse A+ en het handige No Frost systeem. Het koelgedeelte is voorzien van Multiflow luchtcirculatie en beschikt over twee Extra Fresh (0 graden) zones. Het luxe interieur met vier glazen leggers, twee groenten- en fruitladen en vier degelijke vakken in de binnendeur geeft deze koelkast een extra elegante uitstraling.

Tevens beschikt het vriesgedeelte naast een kunststoflegger en een compartiment met klep over een snel-vries compartiment en een manueel bedienbare ijsblokjesmaker. De binnendeur is voorzien van twee compartimenten. Het koel- en vriesgedeelte zijn beide voorzien van LED binnenverlichting. Van het energieverbruik krijgt u het ongetwijfeld warm, want dat ligt bij de FAB50 op slechts 300 kWh per jaar.