• 1_schuurman-keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

  • 2_schuurman-keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

  • 3_schuurman-keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

  • 4_schuurman-keukens_siematic_sk-line_ klantervaring_alkmaar

De eerste customized SieMatic 29!

Claudia en André Stuijt wonen in een nagelnieuw houten huis in Purmerend. Zij waren op zoek naar de meest speelse SieMatic die verkrijgbaar is, de Urban Lifestyle. André: “Die met de kenmerkende buffetkast op pootjes. We bezochten hiervoor verschillende dealers, maar geen van allen konden zij de buffetkast leveren met een volledige vaatwasser. Totdat we bij Schuurman Keukens kwamen en adviseur René van der Schee ons verzekerde dat een spoelbak en een vaatwasser wél te verwerken zouden zijn in de buffetkast. Installateur Roland, hij zou onze keuken komen plaatsen, dacht daar gedurende het gehele traject eveneens praktisch in mee.”

De hele keuken bestaat, naast deze buffetkast, uit een hoge kast welke onder meer voorzien is van een Gaggenau oven en een kookeiland met daarop een Dekton keukenblad. “Alle deuren zijn voorzien van softclose en de recirculatieafzuiging werkt perfect”, zegt André. “Door slimme installatie van de afzuiging vind je bij ons geen beslagen ramen tijdens het koken!” De keuken van de familie Stuijt beschikt over nog een bijzonder aspect, de perenhouten paal onder het kookeiland. “Dat is een grapje van André”, zegt Claudia. “André is bezig om na zijn carrière als luchtverkeersleider aan de slag te gaan als boomverzorger. Dit stuk hout komt van een boom die hij onlangs zelf heeft geveld.”

“Het liep allemaal zeer plezierig bij Schuurman Keukens”, zegt André. “Men nam tijdens de diverse keren van overleg telkens de tijd voor ons en René was nergens opdringerig. Ook was er geen ingewikkeld gedoe over het geven van kortingen en hoe mooi is het dat Roland in zijn eentje binnen twee dagen deze ‘custom made’ SieMatic keuken heeft geïnstalleerd?”